Samen Zwanger - Een baby krijgt plotseling een vampiertandje

Een baby krijgt plotseling een vampiertandje. Het was een grote verrassing voor de moeder van het Ierse jongetje Oscar: van de ene op de andere dag had hij een klein tandje gekregen. Alsof dat niet opmerkelijk genoeg was voor een baby van 11 weken, had de tand ook nog de vorm van die van een vampier.

Oscar O’Byrne, een elf weken oude baby uit Ierland, heeft zijn ouders behoorlijk laten schrikken. Zijn moeder Tara kwam tot de ontdekking dat er in het mondje van haar zoon uit het niets een vampiertand was gegroeid.

Tara ging rond zeven uur ’s ochtends bij haar zoontje kijken, omdat hij maar bleef huilen. “Toen ik hem borstvoeding wilde geven zag ik ineens een tandje. Die was ’s nachts gegroeid”, zegt de vrouw tegen de Irish Mirror. Een nogal opmerkelijke ontdekking, aangezien baby’s gemiddeld pas met zes maanden hun eerste tandje krijgen.

‘We waren doodsbang’

De vrouw nam haar zoon gelijk mee naar het ziekenhuis, waar de doktoren voor een groot raadsel stonden. “Ze wisten niet of het een tand was of iets anders.”

Uiteindelijk werden het jongetje en zijn moeder naar een tandarts gebracht, waar de tand getrokken werd. Na onderzoek bleek een cyste, die het jongetje eerder had, de oorzaak van de tand te zijn. Uit zulke ontstekingen kunnen heel soms tanden ontstaan. “We waren doodsbang, maar kunnen er nu wel om lachen”, zegt de moeder opgelucht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in