Samen Zwanger - Moeder test familie voordat ze laat babysitten

Moeder test familie voordat ze laat babysitten. Vroeg ouderschap kan zorgen baren. Zorgen over of de baby wel genoeg eet en slaapt, tot zorgen over ontwikkeling; het is genoeg om iemand gek te maken.

De baby met anderen achterlaten is een hele nieuwe wereld van stress, maar de meeste mensen voelen zich veilig bij het achterlaten van hun kostbare kindje bij vertrouwde familieleden.

De nieuwe moeder post op het forum van Reddit en schreef dat haar familie in de rij staat om op haar pasgeboren dochtertje te passen. Hieronder lees je wat er vervolgens allemaal gebeurde online.

“Mijn man en ik hadden onlangs een baby en iedereen in beide families blijft vragen om te babysitten. Ik besloot op een eenvoudige ’test’ uit te voeren, om te zien wie er klaar voor is. Met de test vraag ik familie om een ​​beetje op haar te letten terwijl ik iets ga doen in een andere kamer, zoals even de was opvouwen of een snelle douche nemen. Soms gaat het slecht, zoals toen mijn oma haar hoortoestel uitschakelde zodat ze geen last zou hebben van de baby die huilde. Maar andere keren gaat het goed, en dan hebben we een vertrouwde nieuwe babysitter.”

Hier begint het probleem.

“Mijn zus en zwager kwamen op bezoek en wilden babysitten, dus probeerden we de test. Ze hadden de baby zelfs geen 2 minuten voordat ze me kwamen halen voor hulp. Ik dacht dat dat betekende dat ze voorlopig faalden en er gewoon nu nog niet klaar voor waren. Maar we kunnen het opnieuw proberen als de baby ouder is.”

Helaas gebeurt er dan wat met mijn zwager, waardoor er een beetje ellende binnen de familie ontstaat.

“Mijn zwager ging vervolgens vroeg naar huis, alleen, zeggend dat hij moest werken. Een maand later vroeg mijn zus aan mijn man waarom we hen niet lieten babysitten. Hij vertelde haar over de test en ze werd boos. Mijn zus zei toen dat we feitelijk HUN test hebben gefaald en dat ze hadden geteld hoeveel vragen we tijdens het bezoek over hen en hun leven hadden gesteld, en het antwoord was nul, dus daarom ging mijn zwager weg.”

Dit verrast de nieuwe moeder volledig.

“Ik was overdonderd – ik was er zeker van dat ik hen had gevraagd naar hun vlucht, hun banen, een bruiloft waar ze naar toe waren gegaan die we misten vanwege de baby – alle gebruikelijke beleefde praatjes. Maar we zijn uitgeput, dus het is helemaal mogelijk deed ik het niet. Maar toch … misschien kun je de nieuwe ouders een beetje ruimte geven?”

Na een aantal korte opmerkingen kwalificeert de nieuwe moeder haar acties door te schrijven: “Zwager en zus hadden nog nooit eerder een luier verschoond en leken niet geïnteresseerd in leren. En we vragen niemand om op te passen! Het is de familie die blijft aandringen dat wij gewoon uitjes blijven doen zodat zij alleen tijd met de baby hebben.”

Veel van de mensen die op het forum reageren staan ​​echter aan de kant van de moeder.

“Je hebt een baby en deze narcisten verwijten je dat je niet aandachtig bent voor HEN? Lachwekkend.”

“Je mag iedereen testen die voor je pasgeboren baby gaat zorgen, inclusief familie,” zei een ander en voegde eraan toe: “Ik denk dat je opener kon zijn over het testen van je familie. Het is niet nodig om te proberen sneaky te zijn, maar het is duidelijk dat sommige van uw familieleden niet bereid zijn op een pasgeboren baby te passen.”

Een ander antwoordde: “Ik denk juist dat de sneakiness de voorkeur heeft, zodat mensen niet extra hard proberen, zodat ze de “oppasstatus “kunnen krijgen en vervolgens kunnen chillen wanneer de ouders weg zijn. Een groot deel van de sneakiness is echter om het niet aan mensen te vertellen erover … ”

Anderen zijn daarentegen helemaal niet vriendelijk tegen de familieleden die het te horen krijgen, hoewel toegegeven dat het haar man was die dat deed.

“Je bent de a***** door hen te vertellen dat je ze hebt getest en dat ze faalden. Als je zoiets doet, houd het dan voor jezelf.”

Iedereen die ooit de primaire verzorger van een pasgeborene is geweest, weet echter hoe kwetsbaar ze zijn.

Deze Redditor kan de terminologie doortrekken naar de overlevingsinstincten die hier spelen.

“Testen is aantoonbaar lastig in sommige situaties, maar in dit geval wil je ervoor zorgen dat je nieuwe baby in leven blijft. Dat is een volkomen legitieme test.”

 

De meerderheid op het forum heeft echter gestemd dat de nieuwe moeder echt een @%#$ is om dit aan haar familie te doen, en uiteindelijk bewerkt ze de oorspronkelijke post om te schrijven: “Bedankt voor het vonnis, ik zal ze een verontschuldiging sturen.”

 

Laten we hopen dat iedereen van dit verhaal iets kan leren, zodat dergelijke ellende je zelf niet overkomt.

 

 

Bron: Essential Baby

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in