Samen Zwanger - De Baby Mama Dance Challenge

Een uitgerekende datum is fijn om te weten, zo kan de verloskundige zien of je baby zich goed ontwikkelt en kun jij je mentaal voorbereiden op de bevalling.

Toch wordt maar 4% van alle baby’s worden daadwerkelijk op de uitgerekende datum geboren. Alsnog leef je naar de uitgerekende datum toe en heb je een bevestiging dat er rond die tijd iets gaat gebeuren. Als je eenmaal over de uitgerekende datum bent, kun je al helemaal niet wachten om je frummel eindelijk in je armen vast te houden.

Baby Momma Dance Challenge

Afwachten is best lastig, daarom is het belangrijk om leuke dingen te doen die zorgen voor wat afleiding. Inmiddels 5 jaar geleden heeft een YouTuber de Baby Momma Dance Challenge of Baby Mama Dance Challenge bedacht. Het gaat om een dans die op het liedje ‘The Baby Momma Dance’ wordt gedaan. Het liedje is bedacht om zwangere vrouwen die over de uitgerekende datum zijn en klaar zijn om de kleine te verwelkomen. Hoewel het al jaren geleden is bedacht, zijn er nog steeds vrouwen die de #babymommachallenge aangaan. Het lijkt zelfs weer op te bloeien. Heb jij de dance challenge al gedaan?

 

Op Youtube staan vele video’s met deze dans challenge, maar ook diverse compilaties. We hebben er een paar voor je uitgezocht. Enjoy!

 

Bron: Mamaenzo.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in