Samen Zwanger - Docent past op baby leerlinge tijdens lesgeven

Studeren kan soms pittig zijn, zeker als je er net een semester uit bent geweest om moeder te worden. De 21-jarige Kristen Black heeft de droom om optometrist te worden en ze laat niets haar in de weg staan. Zelfs niet als er even geen oppas is voor haar acht maanden oude dochter.

Black is net weer begonnen aan de Arkansas State University, waar ze biologie als major heeft gekozen. Overdag is naar school gaan geen probleem: Black en haar vriend hebben een oppas gevonden. Maar in de avonduren is het soms lastig.

Extra lessen nodig

Om haar major te halen, heeft Black extra lessen nodig. Gelukkig geeft haar docent Bruce Johnson die, omdat ze niet de enige is die moeite heeft met het vak. Helaas is de les net op een moment dat Black’s vriend niet kan oppassen. De ijverige studente vertelt het aan haar docent. ,,Ik vertelde dat ik moeite heb met dit stuk, maar dat ik niet kon komen omdat ik mijn baby moest ophalen”, vertelt Black tegen Washington Post.

De reactie van Johnson is fantastisch: hij laat haar weten dat ze haar dochter dan maar gewoon mee moet nemen. Misschien ook een beetje eigenbelang: halverwege de les krijgt Johnson een glimlach van Izzy. Johnson is vader van vier kinderen en opa van zeven kleinkinderen. ,,Elke keer dat iemand zo lief naar je lacht, smelt je toch gewoon”, zegt Johnson.

Samen lesgeven

Johnson vraagt aan Izzy’s moeder of hij haar mag optillen. ,,Ik dacht, ik kan niet iedereen laten wachten. Dus ik pakte haar op en ben naar het whiteboard gelopen.” Een kleine twintig minuten lang staat Izzy met Johnson voor het bord om te helpen met lesgeven.

,,Ik kon notities maken toen hij haar vasthield”, vertelt Black. ,,Het was zo schattig.” Ze bedankt haar docent nog voor dit lieve gebaar. ,,We doen er alles aan om je te laten slagen”, is het antwoord van Johnson.

Bron: Metro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in