Veel baby’s worden zo goed als kaal geboren en kunnen er maanden over doen voor ze eindelijk plukjes haar op hun hoofd krijgen. Baby Alexis Bartlett uit Australië is een uitzondering op die regel, zij is geboren met een wel heel volle bos haar op haar hoofd.

In Sydney kunnen Adrian en Nicola bijna nergens meer met hun dochtertje Alexis gaan zitten, zonder aangestaard te worden. De zes maanden oude baby heeft zulk prachtig lang haar dat iedereen naar het gezinnetje kijkt.

Op de echo te zien

Toen de twee nog in verwachting waren kregen ze de schrik van hun leven tijdens de echo. “Je kon duidelijk zien dat de baby een hoofd vol haar had”, vertelt vader Adrian aan News.au.com. “En niet alleen haar hoofd, maar ook haar rug en voorhoofd waren bedekt met haar.”

Gelukkig zagen ze tijdens de geboorte dat Alexis alleen haar op haar hoofd had. Adrian vertelt dat hij zelf ook geboren is met een bos haar. “Ik leg wel eens foto’s naast elkaar om mensen te laten zien van wie ze het heeft.”

Toevallig kapster

Dat Alexis met zoveel haar geboren is, lijkt wel voorbestemd. “Het is inderdaad wel heel toevallig dat ons dochtertje Alexis met zoveel haar is geboren als omdat Nicola zelf kapster is.”

Bij veel baby’s valt het haar uit na de geboorte, maar Alexis houdt haar volle bos met haar al zes maanden. “Als het zo doorgaat moet Nicola toch maar eens in haar agenda kijken om het haar van Alexis te knippen.”

Bron: RTL Nieuws, Editie NL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in