Samen Zwanger - Gefeliciteerd, geboren!

Nu mag iedereen het weten. Jullie kindje is geboren! Natuurlijk hebben jullie voor die tijd samen het geboortekaartje uitgezocht. Nu je weet of het een jongetje of meisje is en hoe hij of zij heet kan de drukkerij aan de slag. Dat wordt schrijven en postzegels plakken. Of online versturen. En is het kaartje klassiek, lief, trendy of überhip? Keus is er namelijk genoeg, maar begin op tijd!

Zelf een geboortekaartje maken kan natuurlijk ook. In geboortekaartjesland is niets te gek of vreemd, jullie kunnen er je creativiteit helemaal in kwijt. Daarbij kun je je eigen smaak volgen of je aansluiten bij de laatste trends waarvan je er veel op het internet vindt. Los van wat om je heen gebeurt, kun je natuurlijk ook helemaal jullie eigen smaak volgen of juist iets verzinnen op basis van de naam van jullie kindje. Zoals een stoere kaart bij een stoere jongensnaam. Of juist een heel lief kaartje dat helemaal past bij de naam die jullie voor je dochtertje hebben bedacht.

Drukkerij

Kies je ervoor om de kaartjes te laten drukken, wat je ten opzichte van zelf maken natuurlijk heel veel werk en misschien wel stress scheelt, stap dan eens binnen bij een drukkerij. Daar zijn er veel van en ze hebben allemaal dikke mappen met voorbeelden waar je doorheen kunt bladeren. Bij veel van die drukkerijen kun je trouwens ook zelf je kaartje ontwerpen, waarna zij jullie al het verdere werk uit handen nemen. Naast drukkerijen in jullie stad of dorp vind je er ook veel op het internet met allerlei mogelijkheden om een keuze te maken en de zaken verder helemaal online af te handelen.

Zelf doen

Gemak dient de mens, ook als het om geboortekaartjes gaat. Ben je echter een doorzetter en wil je het kaartje echt zelf maken, dan vind je op datzelfde internet ook allerlei voorbeelden en adressen. Zowel voor kaartjes die je per post kunt versturen, als kaartjes die je online verstuurt. Hoofdzaak is dat het kaartje feestelijk is en dat het uitstraalt wie jullie zijn en hoe gelukkig jullie zijn met de geboorte van jullie zoon of dochter. Goede raad is er op tijd mee te beginnen, zodat de kaartjes er straks op tijd zijn!

Online ontwerp gemak

Vind je het leuk om je eigen persoonlijke touch mee te geven aan het geboortekaartje, dan is een online aanbieder echt iets voor jou. Er zijn online veel aanbieders met diverse stijlen en mogelijkheden. Vaak kun je behalve de lay-out en het lettertype van de tekst ook het ontwerp eenvoudig zelf aanpassen. Door het aanpassen van de kleur, het toevoegen of weglaten van een element in de kaart, ontstaat er in een handomdraai een bijzonder en uniek ontwerp. Ook wanneer je kiest voor een foto geboortekaartje zijn de online aanbieders een uitkomst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in