Samen Zwanger - Hoe ervaar jij jouw zwangerschap

Probeer je zwanger te worden, ben je zwanger of heb je in 2016, 2017 of 2018 een baby gekregen? Doe dan mee met het grote landelijke onderzoek van de AVROTROS-programma’s Hoe Bevalt Nederland en EenVandaag. Jouw mening is namelijk heel belangrijk!

In het onderzoek komen verschillende onderwerpen aan bod. Hoe kijk jij bijvoorbeeld aan tegen pijnbestrijding en vaderschapsverlof? En wat vind je van de nieuwste technieken om zwanger te worden?

Jouw mening telt

Doe mee met het grote landelijke onderzoek van de AVROTROS-programma’s ‘Hoe Bevalt Nederland’ en ‘EenVandaag’. De resultaten worden anoniem verwerkt en je maakt bovendien kans op leuke prijzen!

De uitslagen worden de komende maanden bekendgemaakt bij EenVandaag op tv, radio en online. Ria Bremer en Gijs Rademaker presenteren de resultaten in september bij Hoe Bevalt Nederland; een uniek programma over zwanger worden, zwanger zijn en bevallen anno 2018.
Ook het actualiteitenprogramma EenVandaag besteedt regelmatig aandacht aan de uitkomsten van het onderzoek.

Stuur het onderzoek door!

Val je zelf niet in de doelgroep, stuur het onderzoek dan door naar iemand die dat wel doet, bijvoorbeeld een vriendin! We willen de mening van zo veel mogelijk vrouwen in Nederland horen.

Bron: de Verloskundige

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in