Samen Zwanger - 'Ik dacht dat ik zwanger was van een vogel'

Het moet één van de mooiste momenten van de zwangerschap zijn: de echo waarop je voor het eerst jouw baby kunt bekijken. Dit moment werd zeker speciaal voor de Schotse Alexandra (26), die na het zien van de beelden dacht dat ze zwanger was van een parkiet.

De zwangere Alexandra Smith was stomverbaasd toen ze de eerste echo van haar baby bekeek. Door de handen van het kind leek het meer op een foto van een grote vogel, dan van een foetus.

“Toen ik de echo zag was ik heel blij dat het kindje gezond was, maar ik kon niet stoppen met lachen omdat de echo zo erg op een vogel leek!”, zegt de vrouw tegen de Daily Mail. “Hoe langer ik naar de houding van het lichaam keek, hoe meer ik het op een parkiet vond lijken.”

‘Een enorme parkiet’​

De vrouw nam de echo mee naar huis, waar ze hem aan familieleden liet zien, schrijft de Britse krant. “De lichaamsdelen die het meest op een vogel leken waren de oogkas en de hand, die in de vorm van een bek lagen. Ze zorgden ervoor dat mijn kind eruit zag als een enorme parkiet.”

Op de 20-wekenecho die een tijdje na het vogelportret werd genomen, was duidelijk te zien dat Alexandra een normale baby in haar buik had.

‘Ze zal het hilarisch vinden’

Dochter Skye, die inmiddels geboren is, heeft gelukkig geen veren of een snavel en is helemaal gezond. “Ze was duidelijk gewoon in een verkeerde positie gaan liggen”, zegt de moeder.

Als ze de foto’s terugkijkt moet ze er weer om lachen. “Ik kan niet wachten om de foto aan haar te laten zien als ze groot is. Ik weet zeker dat ze het hilarisch zal vinden!”

Bron: RTL Nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in