Samen Zwanger - Knappe vaders in Netflix series

Mannen zijn mooie wezens, maar één ding maakt ze mogelijk nóg knapper: het vaderschap. Ja, knappe papa’s doorbreken heerlijk de sleur van het dagelijkse ouderlijke leventje. Zeker als je ze vanaf je bank kunt spotten in deze heerlijke series en films op Netflix.

Even eerlijk, wij zouden wel een avondje willen Netflixen en chillen met deze vaders. Komt door de looks, hun charme of gewoon door hoe ze op fantastische wijze hun rol spelen. We pakken er even popcorn bij en gooien die vermoeide benen omhoog.

Netflix series en films

Peaky Blinders

Het duurt even, maar in seizoen 3 wordt Tommy Shelby, de hoofdrolspeler in de serie, dan toch echt eindelijk vader. Geen zorgen: dat is geen spoiler. Hoewel hij misschien niet de Vader van het Jaar-award verdient, is hij hij wel de meest sexy gangster die ook nog eens een kindje heeft. Spanning, actie en ook heel veel liefdesperikelen. Precies wat je nodig hebt voor een avondje bingen als de baby lekker slaapt.

Modern Family

Als er een oervader bestaat, dan is het wel Phil Dunhpy. Hij maakt de allerslechtste dad jokes – hij is praktisch de uitvinder van de slechte grap – en aan zijn opvoeding kun je weinig aanmerken, behalve dat het nogal vaak uit de hand loopt.  Dat geldt overigens ook voor zijn schoonvader, Jay Pritchett en zijn zwagers Mitchell en Cam. De serie draait misschien om de hele familie, maar wat ons betreft stelen de vaders echt de (tv) show hier.

Ozark

Gooi een gebroken gezin en een retespannend drugsverhaal samen in de blender en dan krijg je Ozark. Het verhaal gaat over een vader die met zijn uit elkaar gevallen gezin moet verhuizen waarbij de enige manier waarop hij nog geld kan verdienen, de drugsindustrie is. Alles voor zijn familie en zijn eigen hachje die gered moet worden. Het is dat Marty zo’n enorme charmeur is, anders zou je niet geloven dat hij een witwasser is.

Kick Ass

Wat als je vader een superheld is en hij je niet leert veters strikken, maar met messen gooien en geweren afknallen? Dan heb je een geweldig verhaal voor een net zo’n geweldige film. Ook al gaat Kick-Ass over een doodnormale jongen die door een ongelukkig toeval ineens een internet superheld wordt, het is de vader in deze film die gelijk opvalt. Hij is namelijk alles behalve normaal.

Lost In Space

De familie Robinson is geselecteerd voor de 24ste missie van de Resolute om een kolonie te vormen in de ruimte op een andere planeet. Op aarde wordt namelijk de mensheid bedreigt. Nog voor ze op hun plaats van bestemming aan komen, crasht hun ruimtevoertuig en John, de vader, moet samen met zijn gezin zien te overleven op een totaal onbekende planeet. Lekkere serie voor als je into sci-fi bent.

The Place Beyond The Pines

Zeg je Ryan Gosling, dan zeg je…. Hmmm, precies. Niet herkenbaar? Al kijk je niet graag naar hem om zijn looks (kunnen wij niet voorstellen), dan is het wel om zijn knap staaltje acteerwerk dat hij in al zijn films levert. In The Place Beyond The Pines speelt hij een motorrijder die erachter komt dat hij een zoon heeft bij zijn ex. Om een goede vader te kunnen zijn, gaat hij het criminele circuit in om zijn zoon financieel bij te kunnen staan. Maar dat gaat natuurlijk al snel niet goed. Het gaat zelfs zo fout dat zijn zoon jaren later nog met de gevolgen moet leven.

 

Bron: Fammebaby.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in