Samen Zwanger - Momenten die je niet moet vergeten vast te leggen tijdens de geboorte van je baby

Sta jij op het punt te bevallen en is je tas al gepakt voor de zekerheid? Waarschijnlijk ben jij dan tot in de puntjes voorbereid op de geboorte van je kleintje. Tenminste, als je camera ook in de tas zit. De eerste momenten met jouw kleintje wil je ongetwijfeld vastleggen op beeld.

De geboorte van jouw kleintje gaat jou voor de rest van je leven bijblijven. Hoe fijn is het dan als je mooie foto’s hebt gemaakt van zijn of haar geboortedag? Vergeet in ieder geval niet deze negen dingen vast te leggen (dus laat dit gerust even aan je partner zien).

Foto’s om te maken op de geboortedag van je baby

Omdat je wil dat deze dag je altijd bij blijft, is het heel mooi als je het vastlegt. Sommige vrouwen huren daar zelfs een fotograaf voor in. Die keuze ligt natuurlijk helemaal bij jezelf want het is ontzettend intiem. Deze negen momenten zijn in ieder geval té bijzonder om niet vast te (laten) leggen op beeld.

1. Mama met de baby

Logisch. Natuurlijk wil jij zelf een foto met de baby. Het geluk straalt namelijk van je af tijdens deze eerste momenten op de roze wolk waar jij komende tijd op blijft zitten.

 

2. Je partner met de baby

Ook je partner wil natuurlijk met jullie kleintje op de foto na de geboorte. Laat ook dit door iemand vastleggen. Jij hebt het kindje negen maanden gedragen en nu houdt jouw partner jullie baby voor het eerst vast. Wauw!

 

3. De eerste momenten met de familie

Als jullie al een kindje of zelfs meerdere hebben, worden zij grote broer of zus. Leg ook zeker het moment vast dat ze hun kleine broertje of zusje voor het eerst zien. Datzelfde geldt voor opa’s, oma’s ooms en tantes.

 

4. De naam

Maandenlang hebben jullie de naam voor je gehouden en nu is het eindelijk zo ver. Iedereen mag het weten. Leg ook dit vast op beeld. De naam op het ziekenhuisbedje, armbandje en de aangifte van de geboorte. Nu is het echt!

 

5. Eerste voeding

Of het nou flesvoeding of borstvoeding is, het is een prachtig idee om de eerste keer voeden vast te leggen. Dit is een bijzonder moment tussen het ouder en de newborn baby.

 

Nog meer momenten lezen, die je niet moet vergeten? Lees dit artikel verder bij de bron: Mamaenzo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in