Samen Zwanger - Niet zwanger door verkeerde manier van seksen

Even een iets ander bericht en dit keer lekker luchtig: niet zwanger door verkeerde manier van seksen.

Hier hebben we een koppel dat niet heeft opgelet tijdens de seksuele voorlichting hoor. Een getrouwd stel in China probeert al vier jaar lang, tevergeefs een kind te maken. De vrouw klaagde al over pijnlijke seks, maar uit een onderzoek bleek ze nog maagd te zijn. 

Advies

Het Chinese stel van 24 en 26 jaar oud waren zo wanhopig dat ze voor advies naar dokter Liu Hongmei  gingen. Na een aantal onderzoeken ontdekte zij dus ook dat de vrouw nog maagd was, terwijl ze wel klaagde over pijnlijke seks. Blijkbaar hebben de twee amper seksuele voorlichting gehad of in ieder geval niet opgelet.

Verkeerde gat

Je voelde ‘m waarschijnlijk al even aankomen. Inderdaad, ze gebruikten jarenlang de verkeerde opening. Volgens de Chinese krant Guiyang Evening Post concludeert Liu dat ze al die tijd anale seks hebben gehad. Dan wordt het inderdaad heel lastig. Uiteindelijk hebben ze van de dokter een boek gekregen over seksuele voorlichting, beter laat dan nooit zeggen we dan maar. Heeft wel gewerkt trouwens, want een paar maanden later was de vrouw zwanger. Als bedankje kreeg de dokter honderd eieren en een levende kip, misschien om de dokter ook een beetje op weg te helpen.

 

Bron: FHM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in