Samen Zwanger - Sue en Noel krijgen hun 21ste kind

In het huis van de Britse Sue (41) en Noel (46) Radford is het nooit saai of stil. Ze hebben samen al 20 kinderen gekregen en zijn daarmee het grootste gezin van Engeland. Nu is Sue zwanger van de 21ste.

“Het plan was drie kinderen, maar vonden de ervaring zo leuk dat we maar door bleven gaan”, zei Sue eerder.

Sue en Noel Radford zijn sinds hun middelbare schooltijd al bij elkaar. Op haar 14de kreeg Sue haar eerste kind. In september werd baby nummer 20 geboren: Archie. Na de 20ste zeiden ze te stoppen, maar dat is dus blijkbaar niet gelukt. De 20 kinderen van Sue en Noel: Chris, Sophie, Chloe, Jack, Daniel, Luke, Millie, Katie, James, Ellie, Aimee, Josh, Max, Tillie, Oscar, Casper, Hallie, Phoebe, and Archie.

Van harte welkom

De familie Radford maakte het nieuws via Instagram bekend. “We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze familie kleintje”, staat bij de foto van de babyscan.

Dochter Sophie is 24 jaar en heeft trouwens ook al drie kinderen.

Hoewel ze met veel zijn, werkt het gezin als een geoliede machine. De oudere kinderen helpen de jongeren zich klaar te maken voor school. Sue zorgt overdag voor de jongste kinderen: “Ik ga dagelijks naar de supermarkt en de wasmachine draait iedere dag negen keer. Mijn dag begint om half zeven en eindigt pas om elf uur ‘s avonds.”

In Nederland kunnen we nog wat leren van Sue en Noel:

Bron: RTL Nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Please enter your name here

2 × een =