Samen Zwanger - Verlamde man kondigt aan dat hij vader wordt

Tegen alle – vooral hun eigen – verwachtingen in raakte de Amerikaanse Amanda (25) zwanger van haar verloofde Todd (23), die verlamd is. Met een grappige foto, die door een vriend op Reddit werd gezet en viral ging, deelden ze dit nieuws met hun vrienden.

‘It still works!’ Staat boven het hoofd van een blije Todd geschreven, terwijl Amanda de echo omhoog houdt.

Revalideren na verlamming

In 2014 veranderde het leven van Todd Krieg onherroepelijk. Hij was professioneel motorcrosser en kreeg tijdens een training een ongeluk. Zijn hele onderlichaam raakte verlamd. Om te revalideren verkaste Todd in 2015 van zijn woonplaats Elyria in de staat Ohio naar Carlsbad in Californie, de andere kant van het land. “En daar werkte ik”, vertelt zijn verloofde Amanda Diesen aan Editie NL.

Het duurde nog wel even voordat het stel samen kwam. “We vonden elkaar altijd al aantrekkelijk, maar durfden niet de eerste stap te zetten”, vertelt Amanda. Pas tijdens een Halloweenfeestje bekende Todd dat hij Amanda leuk vond. “Hij was een beetje dronken en bekende dat ik zijn favoriete trainer was omdat ik het mooist was.”

Sindsdien zijn Amanda en Todd onafscheidelijk. “Ik ben uiteindelijk naar Ohio verhuisd om bij hem te zijn.”

Kleine kans op natuurlijke verwekking

En nu staat die foto op Reddit. “We hadden hem gebruikt om onze zwangerschap aan te kondigen aan familie en vrienden.” De zwangerschap is bijzonder, want Amanda is op natuurlijke wijze zwanger geraakt. “We dachten niet dat dat kon”, vertelt ze. “Artsen hadden tegen Todd gezegd dat de kans dat hij een kind zou verwekken zonder hulpmiddelen, zoals ivf, heel klein was.”

Het werkt, maar Todd voelt niets

Vooral mannen willen altijd van Todd weten of ‘het’ allemaal nog werkt daar beneden, vertelt Amanda. Wat ze dan vooral ook willen weten: kan hij nog een orgasme krijgen? Nou, ja dus. “Hij voelt orgasmes niet en ook niet of z’n piemel stijf wordt, maar hij wordt wel hard. Soms kost het wat tijd, of gebruiken we een pil.” Todd zou wel graag meer willen voelen, maar is volgens Amanda allang blij dat het werkt.

Hoewel ze de komst van een baby niet hadden gepland, zijn ze er super blij mee. “En we krijgen een jongetje!” Ook dat kondigden ze met een foto aan:

Bron: RTL Nieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in