Samen Zwanger - Zwanger van een geest

Zwanger van een geest? Je kunt natuurlijk een relatie beginnen met een mens, maar dat is wel een beetje gewoontjes. Bovendien stelt zo’n mens allerlei eisen aan het leven. Is het dan niet handiger om voor een geest als liefdespartner te kiezen? Of kiest de geest voor jou? Hoe dan ook is de Britse Amethyst Realm smoorverliefd op een geest die ze ontmoette in Australië.

In een interview in tv-show This Morning vertelt Amethyst over haar grote liefde: “Ik noem het een hem. Dat is gemakkelijker. Hij is heel oud, heel wijs en heel vriendelijk. Ik denk dat hij al heel lang op onze planeet is.” Ze omschrijft haar vriendje als iemand die ze voelt in plaats van ziet. Ze noemt hem een ’emotionele, fysieke aanwezigheid’.

Als spiritueel adviseur ziet Amethyst wel vaker geesten, maar deze keer was het anders, zegt ze. De geest en de vrouw werden op slag verliefd op elkaar. En heel handig: hij hoefde geen duur vliegticket te kopen om met haar terug te gaan naar het Verenigd Koninkrijk.

De Britse zegt dat ze regelmatig seksueel opgewonden raakt van de geest. “Het is moeilijk om uit te leggen in termen van aardse relaties. Het is dieper dan dat. We hoeven niet te praten met elkaar.”

Ze probeert uit te leggen hoe zij en de geest van plan zijn om een kind te krijgen. “Ik ben aan het kijken naar schijnzwangerschappen (in het Engels ook wel phantom pregnanciesgenoemd). En ik denk dat een schijnzwangerschap eigenlijk een echte zwangerschap is, alleen draag je geen menselijke baby maar een baby van een geest,” aldus Amethyst.

“De reden dat mensen zo’n zwangerschap nooit voldragen is omdat ze het niet snappen. Ik hoop dat ik daar wel toe in staat ben, omdat ik begrijp wat er in mijn lichaam gebeurt,” klinkt het.

Medisch gezien is een schijnzwangerschap een afwijking waarbij een vrouw alle symptomen heeft van een echte zwangerschap, alleen is ze niet zwanger. Ook niet van een geest.

 

Bron: Welingelichtekringen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in