Samen Zwanger - Modieus zwanger

Modieuze kleding en zwangerschap gaan heel goed samen! Je mag gezien worden als je zwanger bent, óók je buik! Geen overdreven grote jurken dus, maar kleding waarin je mooi zwanger bent. Begin met positiekleding op het moment dat je daagse kleding wat strak gaat zitten. Daarna ga je met de seizoenen en de omvang van je buik mee. Gewoon in je eigen stijl.

Het is al jaren trend dat je zwangere buik gezien mag worden. Hoe leuk is het dan om lekker te gaan shoppen en op zoek te gaan naar positiekleding die jou supervrouwelijk en sexy maakt! In modewinkels, babyzaken en op het internet vind je een ruime keuze aan jurken, blouses en T-shirts waarin je op je mooist bent. En natuurlijk ook truien, sweaters, vesten, positiebroeken en -jeans, shawls en buikbanden. Ook in positiekleding kun je daarom heel modieus gekleed gaan. Vanaf het moment dat je buik gaat groeien tot op de dag van je bevalling. En soms ook nog een tijdje daarna.

Meegroeien

Juist die enorme keuze maakt het aantrekkelijk om kleding te kopen naarmate je buik groeit. Niet alles voor negen maanden ineens in huis halen dus, maar shoppen als je body erom vraagt. Extra leuk is dat je op die manier steeds de mode kunt blijven volgen. In de laatste maand kan het zijn dat je juist geen jeans of broeken meer wilt dragen, maar liever een jurk, een gemakkelijk zittend rokje of een legging zodat je kleding je niet in de weg zit. Het is de periode waarin alles draait om comfort.

Zwanger & happy

Niet je zwangere buik verstoppen, maar accentueren is iets dat je steeds meer ziet. Natuurlijk is alles een kwestie van je eigen smaak, maar als je wilt laten zien dat je zwanger & happy bent, kun je eindeloos variëren met heerlijk comfortabel zittende T-shirts, sweaters en broeken van zachte materialen en met buikbanden om je buik nog meer mee te accentueren. Vooral in de periode van de 32e tot en met de 38e week van je zwangerschap ben je prachtig en sexy zwanger. Niet voor niets is dit dan ook hèt tijdstip om een mooie fotoreportage van jou en je buik te (laten) maken. We wensen je veel shoppingplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in