Samen Zwanger - Nieuwe trend - een maskertje voor je buik

Goed voor jezelf zorgen is een pre tijdens de zwangerschap. Van lekker met je voetjes omhoog op de bank tot gezond en gevarieerd eten. Ook is het fijn om je lijf lekker in te smeren met fijne oliën, maar wat dacht je van een maskertje voor je buik?

 

Een maskertje voor je buik tijdens de zwangerschap

Het wordt omschreven als hét ultieme self care mama momentje: een maskertje voor je buik. Een zwangere buik heeft net dat beetje extra aandacht nodig, zeker als je last krijgt van striae.

Tijdens je zwangerschap blijft je buik maar groeien en dat kan natuurlijk verschillende gevolgen hebben. Je buik kan droog en geïrriteerd aanvoelen, maar veel vrouwen krijgen ook last van striae. Al deze dingen kun je het beste tijdens de zwangerschap al effectief bestrijden.

 

Wat doet een buikmasker?

Ten eerste werkt een buikmasker hydraterend en dat kan natuurlijk nooit kwaad. Daarnaast bevatten veel maskertjes een serum om striae te voorkomen of minder erg te maken. Daarnaast is het natuurlijk ook wel echt even een momentje voor jezelf met een boekje op de bank en dit masker op je buik.

Hoe gaat dan dan in z’n werk? Eigenlijk precies hetzelfde als bij een gezichtsmasker. YouTuber Elise Boers laat in onderstaande video zien hoe zo’n maskertje eruit ziet en hoe je ‘m aanbrengt (even doorspoelen naar 08:00 minuten als je dat direct wil zien). Overigens is deze mommy-vlogger heerlijk om te volgen, ze is onlangs bevallen van een tweeling en deelt van alles over haar zwanger- en moederschap.

 

Meer weten? Lees verder bij de bron: Mamaenzo.nl

1 REACTIE

  1. Dit is onzin. Volgens de europeese richtlijnen mág er zelfs niets verkocht worden dat door de huid komt in de levende delende cellen. Los daarvan zou het ook niet werkzaam zijn omdat striae scheuren zijn in dieper gelegen bindweefsel en niet de huid zelf. Zonde om aanstaande moeders aan te moedigen geld uit te gaan geven aan iets dat niet werkt. Geef je buik wat rust, probeer niet excessief te groeien, blijf wat sporten als dat lukt. Een jongere huid krijgt sneller striae dan een oudere. En wees trots op je warriortekens. Je hebt een mens gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul aub een opmerking in!
Vul hier uw naam in